30. nov. 2015
Af Lene Skriver Bak

Mie Moltke efter bruddet: Mio er det vigtigste

Mie Moltke
Mie Moltke.
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Mie Moltke og Lai Yde har besluttet, at de ikke længere skal være et par og selv om det gør ondt, er det vigtigste, at deres søn, Mio, har det godt, forklarer Mie Moltke.

Mie Moltke gik ind til denne sæson af ”Vild med dans” med en udmelding om, at hun og ægtemanden, Lai Yde, havde sat deres parforhold på pause.

Pausen er nu en saga blot og parret har valgt, at de skal videre hver for sig. Dermed er deres treårige søn, Mio, blevet skilsmissebarn.

Og det er netop Mio, der er Mie Moltkes vigtigste fokuspunkt i den sårbare tid.

LÆS MERE: Mie Moltke havde et usundt forhold til sin krop

Mie Moltke fokuserer på sønnens behov

Selv om hun er helt sikker på, at hun og Lai har truffet den rette beslutning, gør det stadig ondt – og det må ikke gå ud over sønnen.

- Vi har meget fokus på Mio, for han er det allervigtigste. Lai og jeg er på ingen måde uvenner, og vi taler sammen stort set dagligt og sørger for, at Mios behov bliver tilgodeset, fortæller Mie Moltke til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Det føles helt rigtigt, at vi giver slip på hinanden nu, og det er dejligt, at vi kan ses og være sammen om at skabe en tryg ramme for Mio. Men det er da ikke nemt – det er supersvært.

Mio fylder fire år den 18. december og den dag skal bliver fejret af mor og far i fællesskab, forsikrer Mie Moltke, der også fortæller, at parret endnu ikke har lavet en fast deleordning for sønnen.

Læs mere om: