Fredag, 22. februar 2013 — af af Juliane Olsen, Newsdesk, Aller Media

Mikkel Beha Erichsen: Jeg må gerne flirte for min kone

Mikkel Beha Erichsen og fruen Marian Midé
Mikkel Beha Erichsen og fruen Marian Midé
Foto: AOP
TV-værten Mikkel Beha Erichsen har en aftale med sin kone om, at han gerne må flirte med andre kvinder så længe, han ikke går over grænsen.

"Go' morgen Danmark"-værten Mikkel Beha Erichsen er ikke i tvivl om, at han er godt gift med hustruen Marian Midé, der er journalist. De to har nemlig for længe siden aftalt vide rammer omkring det at spille lidt op til andre af det modsatte køn.

- Det er meget sjovere at flirte med voksne kvinder. De har jo forstået, hvad det går ud på. De spiller hurtigt med, men kender også spillereglerne og grænsen. Marian ved godt, at jeg flirter med andre, og det er okay, så længe det bliver ved det. I forholdet unge kvinder og gamle mænd - og det er snart mig - er jeg meget bevidst om ikke at blive den gamle gris, siger han i et interview med magasinet Liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor er TV-værten nu meget opmærksom på kun at give komplimenter til kvinder, når der er andre til stede. Han har nemlig før oplevet at have ført samtaler i festligt lag, der er endt med at komme lidt for tæt på grænsen, hvilket bestemt ikke er blevet nemmere nu, hvor Mikkel Beha Erichsen er rundet 46 år.

- Jeg har taget mig selv i at have samtaler, som var lige på kanten, hvor det kom for tæt på, selv om jeg gjorde det for sjov og i højt humør. Det er bare sværere, end da jeg var yngre. Jeg håber, at jeg kan blive ved med at flirte med en vis elegance og stil, så det ikke bliver sølle.

Mikkel Beha Erichsen har været gift med Marian Midé i 26 år, og sammen har de tre drenge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden