21. apr. 2015
Af Lene Skriver Bak

Morten Kjeldgaard fejrer to år med kæresten

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kjeldgaard.jpg
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Danseren Morten Kjeldgaard er lykkelig med sin norske kæreste og tirsdag kan de to fejre, at de har kendt hinanden i to år

Morten Kjeldgaard har kendt sin kæreste, norske Vegard Kristiansen, i to år. De mødtes til en fest hos fælles venner og blev hurtigt kærester.

Tirsdag fejrer de, at de nu har været sammen i to år.

- Vi har indtil videre "fejret" dagen ved at være i fitness og træne. Nu skal vi så ud og nyde solen og spise noget frokost, inden jeg skal på arbejde i Tivoli og lave Dirty Dancing-forestilling. Og så ses vi engang i aften når jeg kommer hjem, hvor Vegard, hvis jeg kender ham ret, har lavet mad til mig, fortæller Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.

Han synes, det er dejligt, at have årsdag, men samtidig er der ikke nødvendigvis noget særligt ved denne dag.

- Årsdagen er selvfølgelig speciel, men den er jo egentlig ikke mere speciel end alle de andre dage, man har sammen. Jeg synes, vi nyder hinanden lige meget alle dage, og jeg synes også, det er sådan, det skal være, understreger han.

LÆS MERE: Morten Kjeldgaard fejret af hele Dirty Dancing-holdet

Morten Kjeldgaard klar til fælles lejlighed

I dag bor parret sammen i indre København i en lejlighed, der egentlig er Mortens.

- Lige nu bor vi sammen i min lejlighed på Vesterbro, men vi leder efter en lejlighed vi kan købe sammen. Det føles utroligt voksent at kigge på lejligheder sammen, siger Morten Kjeldgaard.

Morten Kjeldgaard har i øjeblikket travlt med Dirty Dancing, der snart er færdig i Tivoli i København, men derefter rykker til Aarhus, hvor der skal spilles i Musikhuset. Vegard Kristiansen er sanger og showman på Wallmans i København, så han har også nok at se til.

Heldigvis har parret en sommerferie sammen at se frem til.

- Til juni tager vi tre uger til Thailand hvor jeg har været mange gange, men det bliver Vegards første. Og det bliver vores første sommerferie sammen, fordi der ellers altid har været arbejde i vejen. Det glæder vi os begge meget til, siger Morten Kjeldgaard.

BILLED-BLADET har fået lov at bringe billedet af parret.

https://imgix.billedbladet.dk/morten-og-vegard450.jpg
Privat

Læs mere om: