Lørdag, 18. februar 2023 — af Majken Munk

Nye billeder afsløret fra Bridgerton-opfølger: Gemmer de på ledetråde?

En række nye billeder fra den kommende serie om ”Bridgerton”-droningen Charlotte kan løfte sløret, for hvad seerne kan vente sig af den nye serie.

Siden efteråret har det været kendt, at der kommer en ny serie i ”Bridgerton”-universet.

Denne gang er dog ikke fokus på et medlem af Bridgerton-familien, men derimod dronning Charlotte, der er gift med kong George, som kun sporadisk viser sig i serien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tirsdag var kvinden bag serien Shonda Rhimes med til et særligt fanevent, hvor flere afsløringer om den nye serie, der har titlen ”Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, kom frem.

Samtidig er der blevet offentliggjort otte nye billeder fra serien, som kan ses i galleriet øverst i artiklen, der også kan gemme på ledetråde om, hvad den nye serie indeholder.

Følger Charlotte

Noget af det, vi ved med sikkerhed, er, at Golda Rosheuvel vender tilbage til rollen som dronning Charlotte. Det er også hende, der har spillet rollen i ”Bridgerton”.

Det er også bekendt, at serien kommer til at handle om dronningens vej til sin fremtrædende plads som magtindehaver.

Serien vil dykke ned i fortællingen om den unge Charlotte, der giftes væk til den unge kong George. Hvordan gnister udvikler sig til stor kærlighed, men også hvor stort et socialt skifte det er at gifte sig ind i en kongelig familie, skriver Deadline.

Velkendte stjerner

Billederne fra den nye serie slår også fast, at velkendte og elskede karakterer fra ”Bridgerton” dukker op.

Det er blandt andet matriarken i Bridgerton-familien Lady Violet Bridgerton, der spilles af Ruth Gemmel, men også dronningens gode veninde Lady Agatha Danbury, som spilles af Adjoa Andoh.

Hugh Sachs vender tilbage i rollen som dronningens højre hånd Brimsley.

I deres unge dage

Da ”Queen Charlotte: A Bridgerton Story” følger en yngre dronning Charlotte, skal en ny stjerne spille rollen i serien. Der er tale om India Amarteifio, der er bedst kendt fra serien ”The Evermoor Chronicles”.

I rollen som den yngre kong George ses Corey Mylchreest, der er et relativt ubeskrevet blad i tv-sammenhænge.

Lady Danbury spilles også i en yngre version af tv-debuterende Arsema Thomas.

Billederne afslører også, at serien viser dronning Charlottes familie blandt andet hendes bror Adolphus spillet af Tunji Adolphus.

”Queen Charlotte: A Bridgerton Story” får premiere på Netflix den 4. Maj 2023.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden