20. nov. 2023
Af Majken Munk

Prinsesse Dianas ”hævn”-kjole kan blive din: Kostumer fra The Crown sælges for vilde summer

Kostumer fra "The Crown" auktioneres væk.
Det ventes, at en række kostumer, smykker og genstande fra ”The Crown” vil indbringe store summer på en kommende auktion.

I sidste uge var der premiere på den sjette og sidste sæson af Netflix-hittet ”The Crown”.

Når den sidste sæson, der er delt op i to dele, er slut, slutter tv-serien om den britiske kongefamilie også.

Men nu er der en unik mulighed for at forevige en lang række ting fra serien.

For Bruun Rasmussen har i samarbejde med Bonhams en auktion med en række kostumer, smykker og genstande fra Netflix-serien.

Der er tale om replikaer er kongelige kjoler og smykker, men også om replika af facaden på Downing Street 10 og dronning Elizabeths karet.

- De ikoniske kostumer, rekvisitter og scenografier fra ”The Crown” er undersøgt dybdegående og lavet med et meget imponerende øje for detaljer fra dygtige snedkere. Det er ikke kun en enestående mulighed for at eje en genstand fra et show, men også det tætteste man kommer på at eje den ægte genstand, om det så er facaden af Downing Street 10 eller prinsesse Dianas forlovelsesring, lyder det fra Charlie Thomas, der er direktør for Bonhams UK Group for House Sales and Private & Iconic Collections.

Auktionen vil foregå den 7. februar i London, mens der vil være en online auktion forud for den dag.

Pengene går til Left Bank Pictures – The Crown Scholarship programme ved National Film and Television School, der har fire afdelinger i England, Skotland og Wales.

Øverst i artiklen kan du i galleriet se nogle, at de kostumer, der bortauktioneres, og hvad de er vurderet til.

Læs mere om: