28. maj. 2023
Af Luise Marie Bekker

Queen Charlotte – A Bridgerton Story-skuespiller afslører: Sådan gik det Reynolds og Brimsley

Reynolds og Brimsley fra "Queen Charlotte – A Bridgerton Story".
Reynolds og Brimsley fra "Queen Charlotte – A Bridgerton Story".
Foto: Netflix
Hvorfor ser vi aldrig en ældre Reynolds i "Bridgerton"? Skuespilleren, der spiller Brimsley giver svaret – og giver håb.

Shonda Rimes' prequel til Netflix-hittet "Bridgerton", "Queen Charlotte – A Bridgerton Story" har ikke én, men to store kærlighedshistorier: en centreret omkring den dronning Charlotte (India Amarteifio og Golda Rosheuvel) og kong George (Corey Mylchreest og James Fleet), og en anden mellem de kongelige tjenestemænd Brimsley og Reynolds.

Brimsley har vi allerede mødt i de to første sæsoner af "Bridgerton", hvor han følger dronningen overalt, og han figurerer også som ældre i den nye serie.

Queen Charlotte - A Bridgerton Story.
"Queen Charlotte: A Bridgerton Story".
Foto: Netflix

Er Reynolds død?

Men Reynolds ser vi ikke i en ældre version, og fans af "Bridgerton"-universet har fået internettet til at koge over af teorier om deres forhold.

Fraværet af en ældre Reynolds bliver overvældende tydeligt i seriens sidste episode, da en yngre version af parret ses danse sammen, og derefter skæres scenen til en ældre version af Brimsley, der danser alene.

Dette har fået nogle seere til at antage, at Reynolds var død, men ifølge Hugh Sachs, der spiller den ældre version af Brimsley, er det ikke tilfældet.

Han forklarede for nylig til Vulture, hvorfor en ældre version af Reynolds ikke optrådte i "Bridgerton"-spinoffserien og det er ret trist:

– Der var en scene, som vi ikke filmede, hvor jeg skulle møde den ældre Reynolds. Reynolds var hans livs kærlighed, og uanset årsagen kunne de ikke forblive sammen. De skulle passere hinanden i gangen i den slettede scene, men det var ikke et giftigt øjeblik imellem dem.

Håbet lever

Selv om "Queen Charlotte" forklarer, hvorfor race ikke er en faktor i "Bridgerton"-udgaven af Regency-æraen, forklarede Sachs, at den kultur, der eksisterer i serien, ikke virker så progressiv, når det kommer til LGTBQ-accept. – På grund af den verden, de beboede, var det stadig en lovovertrædelse at være homoseksuel, der kunne resultere i døden ved hængning, sagde Sachs til Vulture og tilføjede, at en langvarig romantik mellem de to mænd "bare ikke var mulig."

Fans håber, at vi kommer til at se mere til Brimsley og Reynolds.
Fans håber, at vi kommer til at se mere til Brimsley og Reynolds.
Foto: Netflix

Fans af "Bridgerton"-universet lever stadig i håbet om en lykkelig slutning for parret, og flere gætter på, at vi kommer til at se både en ældre Brimsley og en ældre Reynolds i den længe ventede tredje sæson af serien.

Læs mere om: