Onsdag, 22. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Nicolaj Kopernikus fortæller vild historie: Kørte efter mand i halvanden time

Nicolaj Kopernikus
Nicolaj Kopernikus.
Foto: Mikael Rieck
Nicolaj Kopernikus bliver mindet om en episode i ”Deja-vu med Frøkjær”, som han måske godt kunne have reageret lidt anderledes på.

Mandag aften var Nicolaj Kopernikus i stolen hos Cecilie Frøkjær i TV 2 Charlie-programmet ”Deja-vu med Frøkjær”, og her fortalte han en anekdote, om dengang han brugte halvanden time på at køre efter en mand, der havde givet ham en ”hilsen” med den midterste finger i bil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg havde bare brug for at opdrage ham her. Jeg kunne næsten ikke have det. Jeg havde ikke regnet med, at det ville tage så lang tid, lyder det fra Nicolaj Kopernikus i ”Deja-vu med Frøkjær”.

Og selvom han i løbet af relativt kort tid, egentlig var færdig med at være rasende på manden, så vendte han alligevel ikke om og kørte hjem. Han kunne bare ikke slippe det. Han havde behov for at fortælle føreren af bilen, at den opførsel kommer man ikke langt med.

- Jeg vidste ikke, om han var stor eller lille. Jeg kan ikke slå, siger han mens han med fagter antyder, at han ikke har hverken store muskler eller ellers ser frygtindgydende ud.

Episoden udspiller sig kort tid efter, at han i rollen som Vagn er blevet dømt for mordet på Nanna Birk Larsen i DR-dramaet ”Forbrydelsen". Og for nogen mennesker, var det måske lidt svært at skelne mellem Nicolaj og Vagn. 

Sådan var det i hvert fald for manden med langefingeren. 

For mødet mellem de to parter blev uundgåeligt, da de endte på en blind vej. Og i det Nicolaj kører op på siden af ham, og skal fortælle ham, at sådan en opførsel er unødvendig, udbryder manden i den anden bil: "Jeg ved godt, hvem du er. Jeg ved godt, hvem du er!"

En reaktion Nicolaj tolker som om, at manden rent faktisk tror, at det er Vagn, der har fulgt ham i al den tid.

Hvorvidt Nicolaj Kopernikus' tolkning af episoden er sand, er ikke til at vide i dag, men set i bagklogskabens klare lys, var hans egen reaktion med halvanden times bilforfølgelse måske en smule i overkanten. 

- Men jeg tror ikke, at han foreløbig giver fingeren til nogen, afslutter han i ”Deja-vu med Frøkjær”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden