Nikolaj Hübbe har fået coronavirus

Foto: Nikolaj Hübbe 

Foto: Nikolaj Hübbe 

Foto: Dan Mariegaard
Nikolaj Hübbe sidder ikke med ved dommerbordet ved aftenens "Vild med dans"-finale.

Nikolaj Hübbe misser aftenens "Vild med dans"-finale. Det sker efter dansedommeren er blevet smittet med corona.

- Jeg er oprigtig ked af, at jeg ikke skal være med i studiet i aften med de tre skønne finalepar og mine dommerkolleger. Men jeg vil sidde hjemme foran fjernsynet og følge med, fortæller Nikolaj Hübbe i en pressemeddelelse fra TV 2.  

Også TV 2 er ærgerlige over, at Nikolaj Hübbe ikke sidder med ved dommerbordet: 

- Det er utrolig ærgerligt, at Nikolaj ikke kan være med til at afslutte årets Vild med dans-sæson. Vi har tænkt mange tanker, om der skulle komme en vikar, eller om Nikolaj skulle afgive karakter hjemmefra, men vi er nået frem til, at vi går med at sidde med fire dommere ved dommerbordet i aften. Det har vi heldigvis prøvet mange gange før, og jeg er sikker på, at vi får en festlig finale, selv om vi selvfølgelig er kede af at måtte undvære Nikolaj, siger Thomas Richardt Strøbech, redaktør på TV 2, i pressemeddelelsen.

Det er ikke kun Nikolaj Hübbe, der misser finalen.

Tidligere på ugen meldte 69-årige Jacob Haugaard afbud til aftenens store finale, fordi han er testet positiv for coronavirus.

Jacob Haugaard deltog i år med dansepartneren Camilla Dalsgaard. De blev stemt ud som sæsonens fjerde par, men sammen med de resterende af årets deltagere skulle de have optrådt i aften. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden