Onsdag, 25. november 2009 - af af Jan Bergman

Nikolaj Koppel overtager Sisse Fiskers job

Nikolaj Koppel er gift med grafiker Sille Koppel. Sammen har de Simon, 11, og Emilie, 7.

Nikolaj Koppel er gift med grafiker Sille Koppel. Sammen har de Simon, 11, og Emilie, 7.

Foto: Birger Storm
Sisse Fiskers barselsvikar til ”Aftenshowet" er fundet.

I dag har DR offentliggjort, at Nikolaj Koppel siger sit job op som musikchef i Tivoli for i stedet at blive ny vært i "Aftenshowet".

Dermed er der fundet en barselsvikar for "Aftenshowets" nuværende populære vært, Sisse Fisker.

Nikolaj Koppel har vi senest set i TV-sammenhæng på DRs Talent 09, men Nikolaj er nu klar til at tage nye udfordringer op.

- Jeg har haft fem fantastiske år med musikken i Tivoli. Nu er jeg klar til at prøve noget helt andet. Nogle vil kalde valget et sats, men for mig falder det meget naturligt. Mine erfaringer med Talent 09 har været med til at åbne mine øjne for det at lave live tv, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg har et stærkt performer-gen. Jobbet som tv-vært er en kæmpe udfordring og en mulighed for at prøve noget helt nyt, siger Nikolaj Koppel ifølge DR.

Nikolaj Koppel skriver dog ikke kun tv-vært på sit nye visitkort, men også radiovært. Samtidig med det nye job på "Aftensshowet" får den tidligere koncertpianist Nikolaj Koppel også sit helt eget radioprogram om klassisk musik på P2 søndag formiddag.

Nikolaj Koppel begynder som DR-vært i begyndelsen af det nye år, hvor den ene af "Aftenshowets" værtinder, Sisse Fisker, skal på barsel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden