Mandag, 13. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Nu er sløret løftet: Det skal Melvin Kakooza og Camilla Martin lave sammen

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza.
Foto: Hanne Juul
I sidste uge delte Melvin Kakooza en video fra et fotoshoot med badmintonlegende- og tv-vært Camilla Martin. Mandag er det blevet afsløret, hvad de to skal lave sammen.

Der var spekulationer i krogene, da Melvin Kakooza i sidste uge delte en video fra et fotoshoot, han var på.

Han var der nemlig ikke alene. Tv-vært og tidligere badmintonspiller Camilla Martin stod ved han side, men hvad de fik taget billeder til, var han hemmelighedsfuld omkring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu løftes sløret og grunden til samarbejdet mellem de to.

De skal sammen stå i spidsen for ”Alle vores børn ”-indsamlingen. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

En indsamling Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV 2 er gået sammen om at stable på benene, for at hjælpe Danmarks udsatte børn. Formålet med ”Alle vores børn” er at samle danskerne til en aften i fællesskabets tegn, hvor der bliver stort fokus på udsatheden blandt børnefamilier i Danmark.

Indsamlingen går til syv definerede indsatser fra Røde Kors og Fodboldfonden fordelt over året.

Til showet, der løber af stablen den 15. april, vil store dele af den danske sportselite være til stede, og det bliver Camilla og Melvins job at føre seerne godt igennem showet.

En af initiativtagerne til indsamlingen er Fodboldfonden. En fond der i 2017 blev stiftet af Stine og Kasper Schmeichel for netop at sætte fokus på og styrke børns ret til en tryg barndom med kærlighed, tillid og fællesskab.

- Vi glæder os over, at vi med fodbold som løftestang kan være med til at sikre flere børn en tryg og stabil hverdag, hvor de ikke skal tænke på familiens bekymringer, men på at lære noget, lege med deres kammerater og få nogle glædesfyldte oplevelser, siger Stine Schmeichel.

Showet holdes i Herlev Hallerne og bliver sendt på TV 2 og TV 2 PLAY den 15. april fra klokken 20.00 til 22.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden