Nu går det fuldstændig amok: Lasse Sjørslev støtter Josefine

Josephine Høgh og Lasse Sjørslev ved lørdagens arrangement på Amager. 

Josephine Høgh og Lasse Sjørslev ved lørdagens arrangement på Amager. 

Foto: Birger Storm
Om ganske kort tid kaster sportsværten Josefine Høgh sig ud i en lang og intens arbejdsperiode, hvor der ikke bliver meget tid tilovers til hendes mand, Lasse Sjørslev.

Mens mange danskere lige nu ser frem imod en afslappende sommerferie, venter der sportsværten Josefine Høgh masser af tv-arbejde i de kommende måneder.

Hvilket blandt andet betyder, at hun ikke kommer til at se meget til sin mand, TV 2-værten Lasse Sjørslev, henover sommeren.

Udnytter tiden sammen

Det fortalte den 31-årige sportsvært til BILLED-BLADET, da hun lørdag middag fulgtes med sin mand til padel tennis-turneringen for foreningen Børnediabetes-type 1 på Amager.

- Det går dejligt med os. Vi har glædet os til, at der kom noget sommer, så man kan få lov at leve lidt mere igen. Men det er ikke meget tid, vi får sammen, fordi mit arbejdsliv går fuldstændig amok nu. Jeg starter som vært på EM i herrefodbold om under to uger og kører på en måned. Derefter skal jeg til OL i Tokyo i tre uger og så skal jeg lave de Paralympiske Lege. Så det bliver tre måneders arbejde. Derfor tager vi fem minutter her og der, så vi lige kan få lidt tid sammen.

- Men vi er heldigvis gode til at udnytte den tid, vi får sammen, tilføjede Josefine, der også denne lørdag skulle arbejde.  

Josefine Høgh og Lasse Sjørslev hyggede sig i hinandens selskab lørdag. 
Foto: Birger Storm

Josefine Høgh og Lasse Sjørslev hyggede sig i hinandens selskab lørdag. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

En uges ferie 

Heldigvis når det populære værtspar en uges ferie sammen mellem EM og OL, forklarede de.

- Det er jo sådan det er. Jeg hepper både på Josefine og Danmark. Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for hende, så det er jo bare mega fedt . Og så håber vi bare, Danmark går hele vejen, lød det opbakkende fra Lasse, der glædede sig til en omgang padel tennis. 

En sport, både Josephine og Lasse er vilde med. 

Vigtig sag

Lasse Sjørslev og Josefine støttede sammen med en række andre kendte mennesker lørdag op om foreningen Børnediabetes-type 1 med padel tennis-turneringen, som fodboldstjernen Michael Manniche igen i år står bag. 

Diabetes type 1 er en autoimmun sygdom, som oftest rammer børn og unge tilfældigt og helt uafhængigt af livsstil.

Sygdommen er uhelbredelig, og man kan kun leve med den ved at indsprøjte insulin flere gange i døgnet i præcise doser. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden