1. mar. 2019
Af Lene Skriver Bak

Ole Stephensen fik en ærespris til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest

Jarl Friis Mikkelsen modtog æresprisen på Ole Stephensens families vegne.
Jarl Friis Mikkelsen modtog æresprisen på Ole Stephensens families vegne.
Foto: Martin Høien
BILLED-BLADET dedikerede fredag aften en ærespris til journalist Ole Stephensen for hans journalistiske karriere og virke.

Chefredaktør Annemette Krakau bød gæsterne til årets TV-GULD-fest velkomne med påmindelsen om, at kernen er journalistikken.

Det gode håndværk. Den gode historie. Det gode værtskab. Ordentlighed, skarphed, grundighed og troværdighed.

Og netop de dyder besad Ole Stephensen, som BILLED-BLADET dedikerede æresprisen 2019 til.

- Hans skarpe hjerne og smilende øjne gav os nyheder og underholdning, film og fjol. Dybt professionelt, naturligt og dedikeret. Han jonglerede ubesværet mellem det alvorlige og det lette, og det hele så enkelt ud og var gennemsyret af et ægte menneske, der ville det bedste for sit fag, sin opgave og for de mennesker, han omgav sig med. Både dem han interviewede, og dem han arbejdede sammen med, forklarede Annemette Krakau, inden hun til slut understregede:

- Han var kendt for sin charme, sin rungende latter, sit vid og også sit bid. Han kunne det hele og var den perfekte blanding af at være en blændende journalist og et legebarn. Han satte aldrig sin troværdighed over styr og har efter min bedste overbevisning været med til at sætte barren tårnhøjt for det TV, I laver, og vi ser.

Æresprisen dedikeres til Ole Westphal Stephensen for hans journalistiske karriere og virke, som i alle genrer har sat barren højt for hele branchen.

Æret være Oles minde.

Læs mere om: