6. feb. 2019
Af Niels Burgos

Ole Stephensen pludselig død

Ole Stephensen er død
Ole Stephensen er død
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den populære TV-mand blev kun 63 år

En chokerende meddelese blev onsdag aften, den 6. februar, udsendt gennem Ritzaus Bureau: Den populære TV- og filmmand Ole Stephensen er pludseligt og uventet død, meddeler familien gennem nyhedsbureauet.

Ifølge meddelelsen fra Ritzau mistede Ole Stephensen bevidstheden omkring kl. 18.30 onsdag, og trods hurtig indsats fra læger og redningsfolk stod hans liv ikke til at redde.

Ole Stephensen efterlader sig sin hustru, Julie, og parrets to døtre på 19 og 21 år. Ole Stephensen var desuden bror til den kendte journalist Erik Stephensen.

Populær gennem film og TV

Ole Stephensen blev folkeje med sit mangeårige parløb med Jarl Friis-Mikkelsen - ikke mindst gennem TV-serien "Brødrene Øbberbøv" - og siden de populære film med Walter og Carlo.

I årene 1991-1995 var han vært på det legendariske TV 2-program "Eleva2ren". Desuden var han en elsket vært i "Go'morgen Danmark".

Efter karrieren som journalist og TV-mand skiftede Ole Stephensen bane og startede sammen med sin hustru en butik med dyreartikler i hjembyen Vangede. Fra januar 2018 var han valgt som medlem af kommunalbestyrelsen i Gentofte for Det konservative Folkeparti.

Læs mere om: