27. jan. 2017
Af Juliane Olsen

Ole Stephensens nye liv som folketingskandidat: Sådan har reaktionerne været

Ole Stephensen.
Ole Stephensen.
Arkivfoto: AOP
TV-vært Ole Stephensen er nu officielt blevet valgt som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Taastrup- og Brøndbykredsen.

Den 61-årige TV-vært er nu et skridt tættere på en fremtid som folketingskandidat, efter han officielt er blevet valgt som kandidat i Taastrup- og Brøndbykredsen.

Efter lang tids overvejelse meldte det kendte ansigt torsdag ud, at han ønsker at stille op til næste folketingsvalg, og det er nu altså blevet en realitet.

- Jeg har fået de forventelige reaktioner, hvor otte ud af ti har været positive sådan "roughly" sagt, siger Ole Stephensen til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Suzanne Bjerrehuus: Ole Stephensen er stadig en flot mand

Folk har været overraskede

TV-værten, der tidligere har været i front på ”Go’morgen Danmark”, var helt klar over, at han med et skridt ind i politik både ville miste og vinde nogle blandt folket.

Vil du læse det allerførste nummer af BILLED-BLADET fra 1938? Se her hvordan!

Ole Stephensen fortæller, at han også har fået knapt så positive reaktioner fra folk, der er blevet meget overraskede over hans politiske ståsted.

- Det er ikke noget, der generer mig. Vælger man at stikke hovedet frem, så skal man også forvente at kunne få et par på lampen, siger han.

Partiet har holdt tæt

På forhånd har han lavet en så solid aftale med Det Konservative Folkeparti, at det ikke overrasker ham, at han blev valgt som kandidat.

NOSTALGI: Ole Stephensen og Suzanne Bjerrehuus fra Eleva2ren i 1992

Partiet har efterfølgende holdt tæt, indtil det altså torsdag blev meldt ud, at Ole Stephensen havde ønske om at repræsentere partiet ved næste folketingsvalg.

Til gengæld har det overrasket den medievante TV-vært, at interessen fra pressens side efterfølgende har været ret stor.

Læs mere om: