Patricia Schumann fra Tidsrejsen: Her er hendes kendte kæreste

Patricia Schumann 

Patricia Schumann 

Foto: Jeppe Michael Jensen
Julekalender-aktuelle Patricia Schumann har i fire år dannet par med en kendt skuespillerkollega. Nu venter de deres første barn.

I december kan man hver dag opleve Patricia Schumann i rollen som moderen til hovedpersonen Sofie i DRs julekalender ”Tidsrejsen”.

TV-julekalenderen blev første gang sendt i 2014, og siden optagelserne er der sket meget i den 46-årige skuespillers liv. Hun har nemlig fundet kærligheden på ny i revy-skuespilleren Rasmus Krogsgaard, og nu venter de deres første barn.

Baby på vej

Tidligere på måneden fortalte skuespillerparret til BILLEDBLADET, at de i begyndelsen af februar bliver forældre for første gang, og at de venter en dreng:

- Det bliver fuldstændig fantastisk. Alt er godt, så vi er bare glade, fortalte Patricia.

Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard
Foto: Hanne Juul

Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard

Mødet på legendarisk værtshus 

Selvom det er oplagt at tro, at parret mødte hinanden på scenen, er det dog ikke tilfældet. Det gjorde de i stedet på det legendariske værtshus Alléenberg, der ligger på Frederiksberg.

Patricia Schumann, der også er kendt fra roller i "Borgen", "Kvinden i buret" og senest "Skyggen i mit øje", har været gift med Thomas Bo Larsen, mens Rasmus Krogsgaard tidligere har dannet par med Ann Hjort.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden