Torsdag, 16. december 2021 - af Sofie Nymand

Patricia Schumann fra Tidsrejsen: Her er hendes kendte kæreste

Patricia Schumann 
Patricia Schumann 
Foto: Jeppe Michael Jensen
Julekalender-aktuelle Patricia Schumann har i fire år dannet par med en kendt skuespillerkollega. Nu venter de deres første barn.

I december kan man hver dag opleve Patricia Schumann i rollen som moderen til hovedpersonen Sofie i DRs julekalender ”Tidsrejsen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV-julekalenderen blev første gang sendt i 2014, og siden optagelserne er der sket meget i den 46-årige skuespillers liv. Hun har nemlig fundet kærligheden på ny i revy-skuespilleren Rasmus Krogsgaard, og nu venter de deres første barn.

Baby på vej

Tidligere på måneden fortalte skuespillerparret til BILLEDBLADET, at de i begyndelsen af februar bliver forældre for første gang, og at de venter en dreng:

- Det bliver fuldstændig fantastisk. Alt er godt, så vi er bare glade, fortalte Patricia.

Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard
Foto: Hanne Juul

Mødet på legendarisk værtshus 

Selvom det er oplagt at tro, at parret mødte hinanden på scenen, er det dog ikke tilfældet. Det gjorde de i stedet på det legendariske værtshus Alléenberg, der ligger på Frederiksberg.

Patricia Schumann, der også er kendt fra roller i "Borgen", "Kvinden i buret" og senest "Skyggen i mit øje", har været gift med Thomas Bo Larsen, mens Rasmus Krogsgaard tidligere har dannet par med Ann Hjort.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden