26. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Peter Mygind er blevet farfar

Peter Mygind.
Peter Mygind.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Skuespiller Peter Myginds søn Julius Mygind er blevet far for første gang, og den stolte farfar har selvfølgelig allerede budt lille Rosa velkommen til verden.

Den 54-årige skuespiller Peter Mygind havde i den grad armene oppe over hovedet, da han i maj fandt ud af, at han skulle være farfar.

Nu er forløsningen så kommet, og hans 25-årige søn Julius Mygind er blevet far til lille Rosa, som Peter Mygind allerede har taget godt imod.

- Vores elskede søn Julius er blevet far. Lise og jeg er blevet farmor og farfar til verdens dejligste Rosa, skriver Peter Mygind på Facebook.

Peter Mygind roser svigerdatteren

I opdateringen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses de stolte forældre med deres lille barn i armene.

Moren er Julius Myginds kæreste Stine, som Peter Mygind roser og kalder verdens dejligste og sejeste svigerdatter.

Skuespilleren slutter sin opdatering af med at skrive, at han og hustruen Lise Mühlhausen til gengæld er verdens lykkeligste farmor og farfar.

Julius Mygind kom ud af hashmisbrug

”Vi elsker jeg alle tre”, lyder det fra en meget stolt Peter Mygind, der aldrig har lagt skjul på, at han er udpræget familiemenneske.

Efter kampen mod et hashmisbrug arbejder Julius Mygind nu som skuespiller, og desuden holder han foredrag om sin fortid.

Nu kan han altså se frem til at indtage rollen som familiefar, og det bliver uden tvivl med stor opbakning fra forældre Peter Mygind og Lise Mühlhausen.

Læs mere om: