8. mar. 2019
Af Karina Didriksen

Peter Mygind filmer med britisk superstjerne

Peter Mygind.
Peter Mygind.
Foto: Dan Mariegaard
Skuespilleren Peter Mygind har fået en rolle i en ny julefilm, der også har den britiske superstjerne og oscarvinder Emma Thompson på rollelisten.

Peter Mygind fik et tilbud, han ikke kunne takke nej til, da han blev spurgt, om han ville med­virke i den kommende julefilm ”Last Christmas”, som er baseret på Whams berømte julehit fra 1986.

Her skulle han spille sammen med den 59-årige britiske stjerne og oscarvinder Emma Thompson.

https://imgix.billedbladet.dk/upiphotos039559.jpg
Foto: MEGA

- De ledte efter en dan­sker, og så blev jeg kon­taktet af min manager, imens jeg filmede en TV-serie i Hamborg. Så bød jeg ind, og fire dage efter stod jeg i London, fortalte Peter Mygind til premie­ren på Viaplay-serien ”Den som dræber”.

Man siger ikke nej til Emma

- Jeg måtte lige give afkald på en ferie med min kone, men man siger ikke nej til Emma Thompson – og det sagde min kone også, lød det med et grin fra Peter Mygind.

https://imgix.billedbladet.dk/mega274421_003.jpg
Foto: MEGA

Den 55-årige skuespiller er beæret over, at han har fået mulighed for at møde stjernen fra film som ”For­nuft og følelse”, "Howard's End" og "Love Actually".

– Emma er det sødeste menneske i verden. Jeg mødte hende klokken et om natten på nogle natop­tagelser i Covent Garden. Det var på min anden op­tagedag, og hun kramme­de mig i 10 minutter. Det var en stor oplevelse og rigtig sjovt at lave filmen, fortalte Peter Mygind.

Filmen ”Last Christmas” forventes at få dansk biografpremiere i november 2019.

Læs mere om: