Fredag, 7. oktober 2022 - af Julie Nolsöe

Peter Mygind fortæller ærligt: Sådan føltes det at være død i to minutter

Peter Mygind

Peter Mygind

Foto: Hanne Juul
Skuespilleren fortæller nu om sin oplevelse, da han blev ramt af flere blodpropper i lungerne og var død i to minutter.

Skuespillerne Peter Mygind og Bodil Jørgensen gæstede i dag "Go' Morgen Danmark" i anledning af den snarlige premiere på den nye sæson af "Riget".

I hitserien fra 90'erne spillede Peter Mygind rollen som Mogge, og i den nye sæson er det et glædeligt gensyn med skuespilleren i samme rolle, som han også spillede for 25 år siden.   

Bodil Jørgensen vil kunne ses i rollen som søvngængeren Karen.

 

Tror på liv efter døden

I "Go' Morgen Danmark" blev de to skuespillere spurgt ind til, hvorvidt de selv tror på livet efter døden, som er et hovedtema i "Riget". 

Her var Peter Myginds svar helt klart:

- Jeg tror på, man kan mærke energier, som har forladt os. Min far døde for nogle år siden, og jeg har stadig øjeblikke, hvor jeg føler han er ved siden af mig og hvor jeg mærker en fornemmelse af noget, fortæller han.

Han sætter også ord på, hvad han selv oplevede, da han i 2012 faldt om med blodpropper i lungerne, hvorefter hans hjerte gik i stå:

- Nu har jeg selv været død i to minutter med hjertestop, for 10 år siden, med blodpropper, og der var altså helt sort, lyder det åbenhjertigt fra skuespilleren, som derefter kommer med en vigtig påmindelse: 

- Så husk at sig til dem, I holder af, mens I lever, at I holder af dem.

Riget Exodus får Danmarkspremiere på Viaplay den 9. oktober 2022. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden