1. sep. 2021
Af Marianne Singer

Peter Mygind og hustru fejrede stor dag: Et brag af en kærlighedsfest

Peter Mygind og hustruen Lise Mühlhausen. 
Peter Mygind og hustruen Lise Mühlhausen.
Foto: Martin Høien
Der blev danset, sunget og grinet til den lyse morgen, da Peter Mygind og hustruen Lise Mühlhausen i weekenden fejrede deres sølvbryllup med familie og venner.

Kærligheden mellem Peter Mygind, 58, og hans hustru, Lise Mühlhausen, 54, blev hyldet og fejret i forrygende stil, da parret lørdag inviterede deres nærmeste familie og venner til et brag af en sølvbryllupsfest.

Fejringen begyndte hjemme i deres hus i Charlottenlund med et band, der spillede kærlighedssange, og med optrædener af blandt andre sangerinden Daimi, Peters mor, Jytte Abildstrøm, og Lars Hjortshøj samt en duet med sølvbryllupsparret selv.

Det kan man se på billeder, som Lise Mühlhausen har delt på sin Instagram og som BILLED-BLADET har fået lov at vise.

Romantisk sang

Et romantisk indslag var, da Peter Mygind sang “Love is in the air” og udbrød “Jeg elsker dig, Lise!”.

Undervejs holdt parrets sønner, Julius på 29 år og Valdemar på 22 år, en rørende tale for deres forældre.

Herefter blev alle kørt i Danmarks største partybus til det tjekkede H15, en gammel moderniseret fragtmandshal på Halmtorvet i København.

Stedet ejes af skuespilleren André Babikian, der spiller sammen med Peter i tv-serien “Sommerdahl”.

Her spiste dagens hovedpersoner og deres gæster dejlig mad og dansede natten lang.

Blandt gæsterne var også Christian Degn, der havde sin kæreste Trine med til festen, som man kan se på et opslag fra tv-værtens Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Kærlige hilsener

Samme dag fejrede Peter Mygind også sin 58-års fødselsdag, og under aftenfesten overraskede Lise ham med en film med hilsner og sang fra flere af Peters filmkærester, deriblandt Mille Dinesen, Camilla Bendix, Ellen Hillingsø, Maibritt Saerens, Laura Drasbæk og tyske Iris Berben, samt en hilsen og fødselsdagssang fra den britiske stjerne Emma Thompson.

Selve sølvbryllupsdagen var 10. august, hvor de om morgenen var blevet overrasket af familie, venner og naboer hjemme i Charlottenlund med en fin æresport og et hornorkester.

Læs mere om: