Pusle Helmuth gør comeback som skuespiller i TV-serie

Pusle Helmuth.

Pusle Helmuth.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den 51-årige tidligere barnestjerne er i gang med optagelserne til en ny TV-serie.

Hun blev landskendt som charmetrolden Pusle i filmserien ”Min søsters børn” tilbage i 60’erne, og nu står 51-årige Pusle Helmuth foran et comeback som skuespiller. Hun er nemlig i gang med optagelserne til en ny TV-serie kaldet ”Jensen”, hvor hun har den voksne hovedrolle, fortæller Pusle i et interview med Berlingske.

Pusle arbejder som lægesekretær, men siden 2004 hvor hendes far, Frits Helmuth, døde, har hun læst hos skuespiller og instruktør Jan Hertz.

- Det var først, da min far døde, at jeg fik en enorm lyst til at afprøve mig selv som skuespiller, og jeg sagde fra starten til Jan Hertz, at han skulle sige sin ærlige mening. Han har hele tiden opmuntret mig til at fortsætte, og det er et godt tegn. Hertz vil have, at jeg skal spille teater, men det vil jeg ikke så gerne. Heldigvis har jeg den luksus, at jeg ikke skal leve af skuespil, så nu tager jeg den første mulighed med en TV-serie, siger Pusle.

Den nye TV-serie er for hele familien, og Pusle Helmuth spiller den mystiske, livlige Tante Nørregaard. Pusle håber, at TV-optagelserne munder ud i en første sæson på ti afsnit til enten DR eller TV 2.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden