Pyrus-tvillingerne er blevet store – så søde ser de ud

Nicolé og Niccié blev landskendt på TV i selskab med Pyrus.

Nicolé og Niccié blev landskendt på TV i selskab med Pyrus.

aop
For 10 år siden blev Nicolé og Niccié landskendt på TV i selskab med Pyrus. I dag stortrives tvillingerne som teenagere på Falster.

Rottehalerne er væk, men de blå øjne er ligeså kåde som for 10 år siden. Hver aften frem til jul kan man se de små tvillinger Mille og Molly i julekalenderen "Pyrus i Alletiders Eventyr", der blev vist første gang på TV2 i 2000. I virkeligheden hedder tvillingerne Nicolé og Niccié Jølst - og i dag er de 17 år og går i gymnasiet.

- Vi var lidt nervøse, da vi skulle møde Pyrus, men han var en rigtig flink mand. Og der var ligeså meget gang i ham som i os, smiler Nicolé, som i den grad satte liv i filmstudiet med sin søster.

Ikke uden grund blev de dengang syvårige piger kærligt kaldt for "terroristerne".

Drenge-glade søstre

Efter 14 år stoppede pigerne forrige år med at dyrke konkurrencegymnastik. Nu er de i stedet gymnastiktrænere samtidig med, at de passer deres skole, fritidsjob og synger i kirkekor. Og så er der dukket en anden interesse op, som fylder en del:

- Drenge! lyder det i kor fra tvillingerne.

Ingen af dem har en kæreste for øjeblikket, men at have en jævnaldrende søster at dele kærestesorger og -glæder med er bare én af fordelene ved at være tvilling.

- Vi ved alt om hinanden og kan mærke alt. Hvis Nicolé er sur eller ked af det, kan jeg mærke det, eller hvis hun er blevet meget glad for en dreng, kan jeg også mærke det, uden hun behøver sige et ord, fortæller Niccié, og Nicolé nikker.

København er for stor

Pigerne kunne da heller ikke drømme om at flytte hjemmefra foreløbig, og den dag det sker, rykker de ikke mod København.

- Nej! lyder det igen i kor.

- København er alt for stor, og der er for meget vold. Vi kan godt lide trygheden. Her kender vi alle mennesker og alle gader, siger pigerne, der endda har alle fire bedsteforældre og en oldefar på 96 år lige i nærheden.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden