Rapperen Uso skal være med i Vild med dans

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den 33-årige rapper Uso tager danse-udfordringen op og melder sig klar til "Vild med dans".

Så er der endnu en mand på det kommende "Vild med dans"-hold. Den mandlige rapper Uso har takket ja til at prøve lykken på dansegulvet.

- Jeg synes, det er noget af et privilegium at få lov til at være med i "Vild med dans", så jeg springer lige ud i det. Jeg elsker at tage den slags udfordringer op, og så glæder jeg mig bare til at være med til at underholde, siger den 33-årige rapper til TV 2.

Og selv om han har sin daglige gang i musikverdenen, er han ikke så sikker på, at det kan give ham en fordel på dansegulvet.

- Jeg har sans for rytme og kan finde beatet, men når det er sagt, tror jeg ikke, jeg får så mange andre fordele ud af det. Man kan vist roligt sige, at det er nogle lidt andre stilarter end min musik, man danser i programmet, smiler musikeren, velvidende at det nu er en helt anden verden han kommer til at begå sig i.

Han håber, at både hans omgivelser og danseverdenen vil tage nådigt imod ham.

- Jeg frygter nok lidt, ej jeg frygter faktisk ret meget, at jeg ikke er så lærenem, som jeg måske går og tror. Jeg håber virkelig bare, jeg kan lære det, siger Uso, der tager kampen op med de andre fra fredag den12. september.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden