13. mar. 2015
Af af Nikoline Vestergaard og Juliane Olsen

Rasmus Bjerg er konferencier til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest

Rasmus Bjerg.
Rasmus Bjerg.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Komikeren og entertaineren Rasmus Bjerg glæder sig til en lidt anderledes rolle, når han fredag aften skal styre BILLED-BLADETs gallafest på D’Angleterre.

Han er kendt som komiker og vært på fx Zulu Comedy Galla, men fredag aften er det Rasmus Bjerg, der styrer slagets gang, når BILLED-BLADETs TV-GULD-fest løber af stablen på det ekslusive Hotel D’Angleterre midt i København.

-Det er en anderledes rolle, for det er jo primært folk i salen, det handler om – det er jo en prisuddeling. Så er det jo et flot sted – det er jo ikke det samme som at lave Zulu Comedy Galla. Der er en form for stil over det, siger Rasmus Bjerg til BILLED-BLADET.

Er i færdigbundet butterfly

Netop fordi det er en gallafest duer det ikke med jeans og skjorte – det er på med det elegante tøj.

-Jeg skal have smokingen på, og det er faktisk ikke så længe siden, jeg har brugt den sidst, men jeg kan ikke finde ud af at binde butterfly, så den har jeg købt færdigbundet i Magasin i dag, siger Rasmus Bjerg.

Rasmus Bjerg glæder sig

Rasmus Bjerg glæder sig til den noget anderledes opgave, der venter foran de omkring 220 TV-stjerner og øvrige gallagæster.

-Jeg synes, det er hyggeligt, og jeg kan godt lide sådan nogle typer opgaver, siger Rasmus Bjerg, som af og til læser BILLED-BLADET – ”et af de mere lødige blade”, som han siger.

Læs mere om: