Reem fra X Factor: Det betyder alt at gå videre

Reem.

Reem.

Foto: DR
Reem var den sidste fra ungdomskategorien, der skulle kæmpe for sin overlevelse i aftenens udsendelse af "X Factor". Hun er meget lykkelig for at blive sendt videre af dommeren Mette Lindberg.

16-årige Reem var den sidste af de unge, der skulle kæmpe om én af de fem pladser videre til ”X Factor”-bootcampen. Med sin flotte, dybe stemme fik Reem charmeret ungdomskategoriens dommer Mette Lindberg til at give hende den sidste plads videre i konkurrencen.

- Det betyder alt at gå videre til bootcamp. "X Factor" er en mulighed for at finde sig selv som artist og person. Så det at gå videre er et skridt i den rigtige retning, siger Reem til BILLED-BLADET.

Reem: Vi er allesammen venner

For at Reem kunne gå videre i konkurrencen, blev Mette Lindberg nødt til at smide en af de andre ungdomssolister ud af ”X Factor”. Og selv om det er en del af konkurrencen, synes Reem ikke, det var vildt sjovt at sende Reza hjem.

- Man har knyttet et bånd til alle de andre deltagere, så det er jo ens venner, man smider ud. Det bliver aldrig rart, forklarer hun.

Hendes egen fremtid i ”X Factor”-programmerne tør 16-årige Reem ikke spå om.

- Det kunne være fedt at vinde, så jeg håber på det bedste, fortæller hun. 

Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter. Stem her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden