Onsdag, 16. december 2015 — af af Maria Rode Olsen

Remee før X Factor: Hans lille datter har gjort ham blødere

Remee
Remee
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Jobbet som dommer i X Factor er meget tidskrævende, men Remee er ikke bange for at miste familietid med sin lille datter Kenya, når programmet får premiere til januar.

Når julestressen har lagt sig, nytårsfesten er holdt, og 2016 har talt sine første dage, starter Danmarks største TV-talentshow "X Factor" sin 9. sæson på DR1.

For seerne begynder den store sangkonkurrence først fredag den 8. januar, men for de tre dommere og den nye værtinde, Sofie Linde, har "X Factor"-ræset allerede været i gang i mange måneder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For den erfarne "X Factor"-dommer Remee har noget dog ændret sig gevaldigt siden hans sidste sæson ved dommerbordet. I slutningen af august blev han far til lille Kenya, og det kunne mærkes i de svære beslutninger under programmets auditions.

- Jeg tror, mine grundværdier har været de samme, men nogle af de valg, jeg har truffet, har været mere menneskeligt baseret og ikke så meget de indlysende kommercielle ting, som jeg kunne have gjort tidligere, fortæller Remee til BILLED-BLADET, da vi møder dommerne til pressemøde på Frederiksberg.

Remee: Jeg laver kun det mest nødvendige

Ligesom de foregående sæsoner får "X Factor"-dommerne hver en kategori, de skal have med til live-shows. Når de direkte programmer begynder at køre hver fredag, kræver det rigtig meget tid af de tre dommere, der også fungerer som coaches for deltagerne. Den ekstra arbejdsbyrde generer dog ikke den nybagte far, der er vant til at arbejde meget.

- Jeg har sat mit liv op, så det rent logistisk kan rumme, at jeg bruger meget tid på arbejde, men at jeg også kan lide at bruge meget tid derhjemme. Så jeg bor jo nærmest, hvor jeg har studier. Der er kontor i samme ejendom, og for det meste tager jeg også alle møder i samme ejendom. Lige så snart jeg har en time, hvor jeg ikke skal noget på kontoret eller i studiet, så er jeg hjemme. Så jeg bruger kun tid på de helt essentielle ting i forhold til mit arbejde, og det fungerer fint, siger "X Factor"- dommeren.

Den 9. sæson af "X Factor" har premiere 8. januar kl. 20 på DR1

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden