26. jan. 2013
Af af SØNDAG, Aller Media

Rie Helmer: Min eksmands nye kone betyder meget for mig

Rie Helmer Nielsen
Rie Helmer Nielsen
Foto: AOP
Mange skilsmisser ender i kaotiske familieforhold og uvenskaber. Men for værten på Sporløs, Rie Helmer har skilsmissen betydet en ny veninde – nemlig eks’ens nye kone.

Rie Helmer, der er vært på programmet Sporløs, hvor hun tager ud i verden for at lede efter deltagernes familier, blev skilt fra sin mand, som hun har datteren Cecilie med.

Men modsat i andre skilsmisser, så er Rie Helmers skilsmisse endt positivt.

Elsker min datters ekstramor

I stedet for uvenskaber og kaotiske familieforhold har Rie Helmer fundet en ny veninde i hendes eksmands nye kone.

- Jeg er selv i den heldige situation, at der nok ikke findes det menneske i verden ud over min familie, som jeg elsker højere end min datters ekstramor, som altså er gift med min eksmand. Hun betyder uendeligt meget for mig, siger hun i et interview i SØNDAG.

Vi er one happy family

Og hun ved godt, at mange skilsmisser ikke ender i en situation som den hun sidder i. Men det forhindrer hende ikke i at komme ud med budskabet om at det faktisk kan lade sig gøre at blive en lykkelig skilsmisse-familie.

- Jeg ved godt, at jeg kommer til at lyde en smule frelst, når jeg fortæller om det her. Fordi mange af dem, jeg kender i samme situation med bonusmødre eller -fædre, har det svært med det. Derfor skal jeg også passe på. Hvis min eksmand havde giftet sig med en dum kælling, havde jeg nok ikke sagt det samme, vel? Men nu er det altså sådan, at vi er "one happy family", og det budskab kan jeg bare ikke lade være med at give videre: at det kan lade sig gøre, siger hun.

Læs mere om: