25. mar. 2012
Af af Liz Rørsig

Sådan mødtes Kåre Quist og Tine Røgind

Tine Røgind og Kåre Quist
Tine Røgind og Kåre Quist
Foto: Lars Laursen
TV-værterne er faldet pladask for hinanden, og til sommer skal de giftes.

Tine mødte Kåre allerførste gang på Ekstra Bladet i 2006. Han var hendes redaktionschef og sendte hende ud på, hvad Tine kalder "interessante, men også farlige under cover-opgaver". Kåre arbejdede også sammen med Tines far, Jens Røgind, på avisen. I flere år var Tine og Kåre kolleger. De havde begge kærester og holdt den professionelle distance.

- Jeg så meget op til Kåre. Han lavede alle de historier, jeg drømte om at lave, og som jeg senere fik lov til at give mig i kast med, siger Tine og fortsætter:

Romantisk mikroovns middag

- Vi mødtes efterfølgende til nogle arrangementer, hvor vi så begge var blevet singler, og faldt i snak. Kåre har en fantastisk humor, der fangede mig til at begynde med. Vi er ens på rigtig mange punkter, og det vigtigste for mig er Kåres kærlighed og loyalitet. Vi er gode til at få hinanden i godt humør og få det bedste ud af en situation, som den gang vi strandede i Barcelona og måtte overnatte på et lufthavnshotel med færdigmad og mikroovn. I stedet for at være sure vendte vi billedet til noget romantisk og dækkede op med plastik tallerkener, bestik og servietter, fortsætter hun.

Kigger på hus

- Foruden at Tine er åbenlyst smuk, griner vi meget sammen, og vi har samme ukorrekte humor. Hun er loyal, og vi ved, hvor vi har hinanden, hvilket er vigtigt i en hverdag med deadlines, stress, seertal og arbejdsrejser. Jeg prøver stadig at sælge min lejlighed på Halmtorvet, og det er ikke tilfældigt, at jeg har valgt at bo i Hellerup hos Tine. Jeg har ændret mig og sætter mere pris på fred og ro. Jeg ser altid frem til weekenden, hvor vi kan slappe af, gå tur eller kigge på hus, som vi også gør. Jeg er næsten blevet voksen!, fastslår Kåre.

Læs mere om: