2. aug. 2013
Af Hanne Rask

Sådan plejer Annette Heick ægteskabet med Jesper Vollmer

Annette Heick
Annette Heick
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
For Annette Heick er det vigtigt at bevare gnisten i ægteskabet, så det ikke ender med venskab.

Annette Heicks ægteskab har nået kobberbryllupsalderen.

Den 41 årige sanger, skuespiller og brevkasseredaktør er gift med kokken Jesper Vollmer Heick, med hvem hun har sine to sønner på 9 og 4 år. Og for hende er det vigtigt at hun og gemalen husker at være kærester. Også når arbejde, børnepasning, opvask og stress fylder mest. Det fortæller hun til ALT for damerne.

- Vores forhold er stadig meget lidenskabeligt, men det kommer ikke altid af sig selv. Vi gør os umage med at bevare passionen imellem os. For os har det seksuelle førsteprioritet. Hvis vi ikke ofte er intime sammen, så er vi ikke kærester, men venner. Derfor er vi opmærksomme på, at vi helst skal have sex flere gange om ugen, der skal i hvert fald ikke gå flere uger imellem. Og det kan godt være, vi nogen gange ikke orker, men så tager vi os sammen. Planlagt sex føles mekanisk lige i begyndelsen, men da det jo også er nydelse, så ryger det mekaniske hurtigt, siger Annette Heick til bladet.

Hun og gemalen går også ud og spiser og tager på weekendture. Det sker gerne spontant, og især når parret kan mærke, at gnisten er for nedadgående.

- Jeg vil godt lige understrege, at det ikke behøver at koste en bondegård at have kærestetid. Det kan jo også bare være at få børnene passet og så sidde og nusse i sofaen til en god film, siger Anette, der også synes, hun bliver en bedre kæreste, elsker og mor, når hun indimellem får tid til at pleje sig selv.

- Når jeg alt for længe har tilfredsstillet alle andres behov og været total hausfrau med sure pligter, så er jeg ikke rar at være sammen med. Derfor gør jeg noget godt for mig selv en gang imellem. Så får jeg større overskud og har det godt med dig selv. Begær udspringer af, hvordan du har det med dig selv, så det skal tages meget alvorligt, mener Annette Heick.

Læs mere om: