Sådan tackler Tina Lund forholdet til Allan Nielsens børn

Tina Lund

Tina Lund

Foto: Lars H. Laursen

Ride-pigen Tina Lund har bestemt fundet det udfordrende at blive bonusmor for Allan Nielsens tre døtre, men hun er vokset med opgaven.

Mandag, 2. februar 2015 - af Juliane Olsen

Den 34-årige springrytter Tina Lund forelskede sig i 2009 hovedkulds i den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen.

Men kærligheden var ikke helt så simpel, for med i købet kom Allan Nielsens tre døtre fra ægteskabet med designeren Rikke Mai.

- Som singlepige, der ikke havde prøvet at bo sammen med nogen og slet ikke en, der har børn, ved man absolut ikke, hvad man går ind til, skriver Tina Lund på sin blog.

Bonusbørn er en gave

Inden forholdet rigtig tog fart, havde hun søgt råd hos andre kvinder i samme situation, og alle havde de frarådet hende at gå videre med gnisten.

Forelskelsen i Allan Nielsen var dog en svær størrelse at holde fra døren, og sådan gik det til, at Tina Lund blev samboende kæreste og bonusmor til tre børn samtidig.

- I det store hele vil jeg sige, at det er en gave at have bonusbørn. Især tre piger, som nyder at lege med deres lillebror Louis, skriver Tina Lund.

Springrytteren slutter af med at skrive, at hun ikke ved, om hun og Allan Nielsen får endnu et barn, men at hun under alle omstændigheder priser sig lykkelig for de børn, der er i hendes liv.

LÆS MERE: Tina Lund og Mai Manniche designer venindesmykker.