Torsdag, 22. september 2011 - af af Preben Petersen

Sådan vil Ibi Støving hjælpe Røde Kors

Ibi Støving.
Ibi Støving.
Foto: Krestine Havemann
Værten fra "Ånderne vender tilbage" slår sig sammen med modellen Malkit Singh for at hjælpe Afrikas fattige.

Først donerede de deres tøj i den gode sags tjeneste. Nu går de på gaden søndag d. 2. oktober til Røde Kors' landsindsamling for at støtte mennesker ramt af sult eller tørke rundt omkring i verden.

- Jeg skal samle ind til Røde Kors den 2. oktober, og jeg opfordrer alle til at melde sig som indsamlere - det er fedt at hjælpe dem, som ingenting har og dem, som står med akutte problemer. På indsamlingsdagen regner jeg med at få en masse frisk luft og motion og forhåbentlig en meget tung indsamlingsbøsse. Jeg fungerer også som ambassadør for Røde Kors genbrugsshop, som de har sammen med modesitet Miinto.dk. Konceptet er lige mig. Jeg elsker ideen om genbrug, og at man igennem noget så enkelt som at donere det tøj, man ikke gider gå med mere, kan være med til at rejse penge til sagen, siger Ibi Støving.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Malkit Singh har sine egne grunde til at række en hjælpende hånd:

For mig er det vigtigt at deltage i indsamlingen. For mange år siden var det nemlig mig, som fik hjælp af Røde Kors, da jeg er flygtning fra Uganda og kom til Danmark ved hjælp af Røde Kors i 1972. Hvis man melder sig som indsamler, kan man på bare 3 timer gøre en forskel. For mig er det naturligt at støtte Røde Kors' internationale og hjemlige arbejde. Hvis jeg kan hjælpe ved at donere tøj, som jeg ikke går med mere, og andre kan bruge det, så er det mig en glæde at kunne give det væk.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden