Lørdag, 10. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Sara Lygum deler herligt billede med Christian Borregaard: Nedtællingen er gået i gang

Christian Borregaard og Sara Lygum
Christian Borregaard og Sara Lygum har dannet makkerpar i TV 2-programmet "Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed" siden 2016.
Foto: Alex Tran
Året går snart på held, og det kalder på både nedtælling og pause for produktionen bag ”Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed”.

Når december rammer, betyder det for mange, at der også venter en lille juleferie rundt om hjørnet. Sådan gælder det også for dem, der sørger for den gode underholdning bag skærmen.

Sara Lygum, som de fleste nok kender som den ene af de to værter på TV 2’s boligprogram ”Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed”, har på Instagram delt et billede af hende og værts-kompagnonen Christian Borregaard.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På billedet giver hun sin makker et skønt kram, og til billedet skriver hun, at han enten er vild med kram – eller måske glæder han sig bare til juleferie og en lille pause fra Sara.

Uanset hvad er nedtællingen til juleferien i gang for dem begge, de mangler dog lige at få et enkelt program i hus, før den står på juleferie.

Til opslaget skriver hun, at årets sidste program skal optages i næste uge. Men det betyder heldigvis bare for seere af programmet, at de kan glæde sig til, at der nok ganske snart er nye programmer på vej, hvor de to værter hjælper danskere med – forhåbentlig – at finde deres nye drømmebolig.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden