Sara Maria Franch-Mærkedahl føler sig som nyforelsket

Foto: Lars H. Laursen
Sara Maria Franch-Mærkedahl, der skal danse med Silas Holst i "Vild med dans", er lykkelig for sin dansepartner og for at være med i showet.

Sara Maria Franch-Mærkedahl har altid været den første på dansegulvet til fester. Derfor er hun lykkelig for at skulle være med i "Vild med dans" - og hun er glad for at danne par med Silas. 

- Det bliver nogle fede timer med alle de mennesker, men også en stor udfordring. Jeg er meget glad for valget af Silas som min dansepartner, for jeg ville gerne have én som har humor og kan lave sjov midt i det seriøse. Så skal jeg også have tillid til ham, for det er stort for mig at blive løftet bare 20 centimeter fra jorden. Jeg kan allerede mærke, at det giver energi at være med, og det er som at være nyforelsket. Da jeg forleden skulle se på dansetøj, kunne jeg godt mærke, at jeg har artistblod i årene. Pailletterne gav mig et sug i maven og mindede mig om tiden, da jeg som barn åbnede den store kiste til min fars kostumer derhjemme, siger vejrværten, som er datter af cirkusartisten Seid Mærkedahl.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden