Sarah Grünewald om eksmanden: Vi vil gerne bo sammen

Sarah Grünewald.

Sarah Grünewald.

Foto: Lars H. Laursen

”Vild med dans”-værten Sarah Grünewald har ikke lyst til at flytte fra sin eksmand, Rasmus Backhaus, som hun har sønnen Luis med.

Fredag, 17. maj 2019 - af Karina Didriksen

Selv om Sarah Grünewald tidligere på året blev skilt fra sin mand Rasmus Backhaus, så vil de stadigvæk gerne være en stor del af hinandens liv.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Vil ikke væk fra hinanden

- Vi har fundet ud af, at vi rigtig gerne bare vil bo sammen. På den måde, at vi hele tiden er inden for rækkevidde, for vi har ikke lyst til at flytte fra hinanden, fortalte ”Vild med dans”-værten til ELLE Style Awards og tilføjede:

- Det er svært at finde en lejlighed, hvor vi begge to kan bo, men måske kan vi finde noget i samme opgang, i samme gårdmiljø eller et delehus et eller andet sted.

Vi har det godt som familie

35-årige Sarah Grünewald har sønnen Luis på to år med sin eksmand. 

- Vi har det super godt som familie, så frygten for at flytte fra hinanden er kæmpe stor. Jeg vil gerne blive ved med at være glad, og det er jeg, når vi er sammen, for vi er jo bedste venner, fastslog TV 2-værten med et smil og fortsatte:

- Vi bliver sammen som familie, og hvis der så kommer nye partnere ind i billedet, må de omfavne det. Vores førsteprioritet er Louis og hinanden.