Saseline Sørensen står midt i boligmareridt

Saseline Sørensen

Saseline Sørensen

Foto: Jesper Sunesen
sangerindens kæreste risikerer at miste over 40 millioner kroner på parrets pragtvilla, efter at den er røget på tvangsauktion.

Saseline Sørensens konkursramte kæreste, entreprenør Michael Dreyer, står til at indkassere et katastrofalt milliontab på den villa i Hellerup, han for år tilbage købte af Peter Schmeichel. Det skriver Boliga.dk, som kan fortælle, at der kun er budt 21 millioner kroner for villaen på en tvangsauktion i sidste måned.

Mange penge, men slet ikke nok i betragtning af, at Michael Dreyer i 2008 gav 65 millioner kroner for det 381 kvadratmeter store pragtpalæ på kanten af Øresund. Der er ifølge Boliga.dk gæld i huset for over 82 millioner kroner.  

Saseline og hendes kæreste kan kun håbe på, at buddene følger forårstemperaturerne opad, når huset skal på andenauktion den 30. april.

Michael Dreyer købte ejendommen af Peter Schmeichel i 2004 for 10 millioner kroner. Derefter renoverede han villaen og solgte den til Industrigruppen for 65 millioner kroner. Nogle år senere købte han den så tilbage for samme pris.

Se villaen klik her.

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden