2. jul. 2017
Af Marie Krakau

SE BILLEDERNE: Hjemme hos Lene Beier

Lene Beier og hendes mand, Anders, har fået boligdrømmene opfyldt og inviterer indenfor i deres smukke, nybyggede hjem. Se deres fantastiske hjem i vores galleri.

På TV 2 Fri har seerne fået indblik i tilblivelsen af Lene Beier og familiens hus i Søvang nær Dragør i programmet "Beier Bygger". Lene Beier inviterede BILLED-BLADET indenfor i det smukke hus, der ligger så tæt på vandet, at man kan falde i søvn til lyden af bølgebrus.

Huset, som Lene og og manden Anders selv har bygget, er opført i klassisk Dragør/Skagen-stil med gulpudset facade og røde vingetegl. Indenfor sørger fyrplanker, læder og naturmaterialer for at bevare den maritime stemning, der også understreges af husets stil, som minder om et moderne badehotel.

Kom med indenfor

Familien, der ud over Lene og Anders består af sønnerne Otto på seks år og Arthur på otte år og hunden Bruce Wayne, flyttede fra en lejlighed på Frederiksberg til huset i to plan, og Lene fortæller til BILLED-BLADET, at hele familien elsker at bo så tæt ved vandet.

- Jeg elsker bare den udsigt. Man kan se de små svaneunger og ællinger ude på vandet og badebroen i Søvang. Drengene holder også øje med sæler og delfiner, som er ved Dragør. Ja det er lige præcis derfor, vi valgte stedet.

Se familiens skønne hus i galleriet over artiklen.

Læs mere om: