SE BILLEDERNE: Kendte familier inviterer os indenfor

Galleri: TV-familier

TV-værten Mikkel Beha Erichsen, musikerparret Keld og Hilda Heick, racerkøreren Jan Magnussen, bokseren Patrick Nielsen og Brygge-pigen Linse Kessler er blandt de kendte danskere, som har valgt at lukke TV-seerne ind i deres liv.

Fredag, 27. januar 2017 - af Karina Didriksen

Populære Mikkel Beha Erichsen og hans dejlige familie fra "Kurs mod fjerne kyster", der er tilbage på TV-skærmen den 31. januar, er ikke de eneste, der har inviteret danskerne ind i deres liv.

To andre kendte ansigter viser også nye sider af sig selv på TV. Nemlig racerkøreren Jan Magnussen og bokseren Patrick Nielsen.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

De to sportsfolk er blandt de kendte danskere, som har valgt at lade sig følge af et kamera og vise deres familieliv frem på TV. Det sker i programmerne ”Familien Magnussen” og ”Familien Nielsen”, der snart får premiere på Kanal 5 og på TV3.

Derudover venter der seerne en ny sæson af ”Familien fra Bryggen” med Linse Kessler og hendes datter Geggo. Desværre mistede de familiens overhoved, Mopper, i efteråret, men serien fortsætter uden hende.

Gensyn med Heick, Dahl og Werner

På TV 2 Charlie venter der fra torsdag den 26. januar et gensyn med ”Showbiz familier”, der giver seerne et indblik i familielivet hos Keld og Hilda Heick, Lisbet Dahl og ”Vild med dans”-dommeren Jens Werner.

Sidste år kunne danskerne desuden følge TV-værten Abdel Aziz Mahmoud og hans familie i DR2-programmet ”Familien fra Lærkevej”.

2016 var også året, hvor Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf inviterede seerne indenfor i ”Silas, Johannes og Louise” på Kanal 4. 

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Fredie-Pedersen starter trenden

Det er langt fra noget nyt, at danskere med kendte efternavne inviterer seerne indenfor.

I 1998 kunne man følge dansefamilien Mickie Fredie-Pedersen, hans hustru Søs og børnene Gigi og Sonny i programmet "Ingen slinger i valsen" og i 2005 i "Familien Pedersen - fra lakgulv til blokvogn". 

Se galleriet med billeder af de kendte TV-familier over artiklen.