1. feb. 2020
Af Luise Marie Bekker

SE BILLEDERNE: Så flot bor Peter Ingemann

Peter Ingemann fylder 47. Se hans dejlige hjem her.

Peter Ingemann fylder 47 år, og heldigvis er han og fru Trine så færdige med deres nye hus, at han kan læne sig tilbage og nyde dagen.

Peter og Trine havde ikke forestillet sig at ende i et hus med udsigt til Gudenåen, da de for et par år siden begyndte at tale om at flytte fra Ry.

Egentligt ønskede de bare at rykke lidt længere ud på landet efter at have boet i et parcelhuskvarter siden 2008.

Men nu bor de med den skønneste udsigt ned til Julsø.

Se billederne i galleriet øverst i artiklen.

Peter Ingemann: Roen tæller

For ham er det ikke bare skønheden ved udsigten, der tæller. Det er også roen. For det er ingen hemmelighed, at Peter havde en opvækst præget af kaos på grund af sin fars periodevise druk. Ligesom det ikke er en hemmelighed, at Peter lever i et vist kaos, hver gang han går på arbejde, hvor alt kan ske foran kameraerne.

– Som barn fandt jeg ro, når jeg gik og gravede et hul i jorden eller sad på badebroen og fiskede. Nu har jeg på en måde fået min fiskebro igen, har Peter tidligere fortalt BILLED-BLADET.

- Da vi så huset, var vi ikke i tvivl om, at vi havde mod på at kaste os ud i det projekt. Men når man så står midt i det, kan det altså godt være hårdt. For eksempel når jeg skal ud og lave nye optagelser på knallerten, og jeg ved, at Trine går hjemme og kæmper med at sætte tingene op, og der ringer en VVS-mand. Hver gang man skal tage en beslutning, koster det jo. Hvad snakker vi om denne gang? 10.000 eller 100.000? Det piner jo mit jydehjerte...

Læs mere om: