30. jun. 2020
Af Karina Didriksen

Se billedet: Årgang 0-mor før og efter stort vægttab

Christina Siguenza.
Christina Siguenza.
Foto: Lars H. Laursen
Christina Siguenza, som er mor til Stephanie fra ”Årgang 0” har delt et billede, hvor man tydeligt kan se hendes flotte vægttab.

”Årgang 0”-moren Christina Siguenza har delt et billede på Instagram, som viser den 38-årige mor til fem før- og efter sit flotte vægttab.

- Billederne taler vist for sig selv. Info om, hvad vægten er på begge billeder, er i princippet fuldstændig ligegyldigt. Det eneste, jeg ser, er en meget uhensigtsmæssig vægtøgning og et sundhedsskadeligt billede af mig selv til venstre, hvor billedet til højre afspejler en klart sundere jeg, skriver Christina på Instagram.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe opslaget, hvor man tydeligt kan se, at hun er blevet over 20 kilo lettere, siden hun begyndte sin livsstilsændring i august 2019.

En stor beslutning

Christina Siguenza, som er mor til Stephanie fra ”Årgang 0”, fortæller til BILLED-BLADET, at hun har nået sit mål på 75 kilo, men at vægten - helt naturligt - svinger mellem 75-76,9 kilo.

- Der er masser af eksponering af det polerede ideal på de sociale medier. Det er ikke svært at finde dem, der lykkes. Dem der træner ofte. Dem der har den rigtige vægt, siger Christina og fortsætter:

- Men jeg forsøger at inspirere dem, der ikke kom afsted i går. Dem som sofaen vandt over. Dem der ligesom mig har ar og skavanker fra at føde børn og leve livet.

Læs mere om: