Lørdag, 2. marts 2019 — af Ulrik Ulriksen

Se de kendte gæster ankomme til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest

Der var skruet op for den gode stemning, da Danmarks største TV-profiler fredag aften gjorde deres entré til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d’Angleterre i hjertet af København. Vi sendte live fra den røde løber, hvor de flotte rober fyldte meget på en helt igennem skøn aften.

Store navne som CecIilie Beck, Stine Bjerre Mortensen, Morten Ankerdal, Christiane Schaumburg-Müller, Sarah Grünewald, Mads Laudrup, Cecilie Stenspil, Hella Joof og Janni Pedersen var med til at sætte deres præg på årets udgave af BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d’Angleterre i hjertet af København. 

De over 200 gæster blev modtaget med åbne arme af chefredaktør Annemette Krakau, der selv gjorde en god figur i sin Jesper Høvring-kjole.

Se vores live-dækning af ankomsten

Kjolernes farver var varme og snittet elegant, så der var meget at nyde på den røde løber ved gæsternes ankomst. 

Også herrerne var skarpt klædt i den gyldne anledning. 

Vi sendte live fra guldfestens første del, og her kan du nyde de mange kendte gæster gøre deres entré til årets største og mest stilfulde mediefest. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Glæd jer til BILLED-BLADET nr. 10, der er på gaden 7. marts, med et flot og funklende 32-siders tillæg med alt om den gyldne aften i Palmehaven på Hotel d'Angleterre, hvor vi hyldede Danmarks store TV-stjerner og gav dem en fest, de sent vil glemme.

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden