29. feb. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Se højdepunkterne: Guldregn og glamour til BILLED-BLADETs store prisfest

Der var fuld fart på fra start til slut, da BILLED-BLADET bød på glamourøs prisfest med masser af stjerner på gæstelisten.

På en skøn aften i smukke rammer blev der festet til den helt store guldmedalje, da BILLED-BLADET holdt TV-GULD-fest på hotel d'Angleterre i hjertet af København.

Annemette og Brygmann på scenen

Årets store danske prisfest bød på en perlerække af uforglemmelige øjeblikke med nogle af nationens mest marklante tv-profiler.

BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau styrede sammen med sin veloplagte wingman Martin Brygmann showet fra scenen i Palmehaven, hvor godt og vel 200 gæster hyggede sig med god mad og drikke.

Skønne højdepunkter

Her kan du opleve et par af de mange, mange højdepunkter fra BILLED-BLADETs TV-GULD-prisfest, hvor blandt andre seje kvinder som Janni Pedersen, Tina Müller og en vidunderlig trio af skuepillere fra Badehotellet blev de helt store vindere.

Glæd jer til at få alt om den gyldne BILLED-BLADET-fest, hvor Danmarks bedste tv-værter blev hædret, i BILLED-BLADET på torsdag.

Dronning Margrethes festlige dag

Mens du venter på, at TV-GULD-udgaven af BILLED-BLADET lander i kiosken, kan du nyde seneste nummer af BILLED-BLADET, der blandt andet byder på en skøn historie om dronning Margrethe og kronprins Frederik til en unik og festlig begivenhed på Christiansborg Slot.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb09-forsider.jpg

Læs mere om: