25. jun. 2013
Af Jan Bergman

Se Jes Dorphs luksuslejlighed – nu er den til salg

Louise Lehrmann og Jes Dorph-Petersen
Louise Lehrmann og Jes Dorph-Petersen.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Luksuslejligheden til små syv millioner kroner har Jes Dorph sat til salg – kom indenfor her…

Godt halvandet år efter TV-værten Jes Dorph-Petersen blev skilt fra sin kone Lena, har det tidligere ægtepar nu besluttet sig for at sælge deres fælles villalejlighed i Hellerup.

Boligen i to etager ligger på en af landets dyreste veje, Jacobsens Allé, og kom på markedet i dag med en udbudspris på syv millioner kroner, hvilket er ca. 5,4 millioner kroner mere, end Jes Dorph og hans ekskone gav for de to etager i slutningen af halvfemserne. Det skriver Boliga Kendte.

Salget af de 199 kvadratmeter bolig er lagt i hænderne på ejendomsmæglerkæden Home, der blandt andet fremhæver lejlighedens beliggenhed få hundrede meter fra Øresund og Strandvejen, en stor solrig grund, privat terrasse og herreværelse/børneværelse.

Jes Dorph Petersen er for længst flyttet fra villalejligheden og bor nu i en anden lejlighed - også i Hellerup – sammen med sin kæreste og kommende kone Louise Lehrmann, der er chefredaktør på Bolig Magasinet.

Parret kan i øjeblikket følges i TV 2-programmet ”Store Boligdrømme”, hvor man kan få et indblik i deres renovering af Louise Lehrmanns sommerhus i Tisvilde i Nordsjælland.

Se Jes Dorph-Petersens luksuslejlighed her

Læs mere om: