18. dec. 2015
Af Casper Nielsen

Seks ting du ikke vidste om Marijana Jankovic - Gabi fra Juleønsket

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_hjp3504.jpg
Foto: Hanne Juul
Vogterenglen Gabi i TV 2s julekalender 2015 "Juleønsket" trækker millioner til skærmen. Her er fem ting du – måske – ikke viste om Marijana Jankovic.
Vogterenglen Gabi fra "Juleønsket" er i smukke Marijana Jankovics skikkelse blevet julens hit. Julekalderen på TV 2 har gjort hende til et ansigt, som nu er kendt af både børn og voksne. Marijama Jankovic er født d. 7. april 1982 i Montenegro i Jugoslavien, og er af serbisk afstamning. Hun kom til Danmark med sine forældre og to ældre brødre, da hun var syv år gammel.
Vidste du, at … Marijana taler dansk, engelsk, serbisk-kroatisk og har kendskab til russisk og tysk. I DRs ”Arvingerne” spillede Marijana rollen som Camilla, der er kæreste med Emil (Mikkel Boe Følsgaard) Marijana var Bodil-nomineret for sin birolle i ”Alting bliver godt igen”. Marijana kyssede Oscar statuetten i Hollywood, da instruktør Anders Walter vandt for filmen Helium i 2014.
Marijana sagde – i samme forbindelse til BILLED BLADET – at hun har en kæreste hjemme i Danmark, og hun gerne vil ”have masser af børn”. Marijana kom ind på Århus Teater skole ved første forsøg. Se billeder af Marijana Jankovic i galleriet her:

GALLERI: Marijana Jankovic

null

Læs mere om: