4. okt. 2016
Af Casper Nielsen

Sidse Babett: Magisk at arbejde med Anthony Hopkins

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/prem_westworld57.jpg
foto: Birger Storm
Sidse Babett Knudsen fejrede i aftes premieren på sin nye HBO-serie ”Westworld”, hvor hun havde lejlighed til at spille sammen med sit store idol, sir Anthony Hopkins.

Sidse Babett Knudsen står i disse uger over for sit store internationale gennembrud.

LÆS MERE: Sidse Babett Knudsen får flot hæder fra amerikansk magasin

I aftes var der premiere på den nye HBO Nordic-serie ”Westworld”, og den store københavnske biograf Imperial viste de første afsnit ved et særarrangement, hvor Babett Knudsen selv var til stede.

Leg med Anthony Hopkins

- Det har været super intenst, og det tager lige lidt tid at falde ned, sagde Sidse Babett Knudsen om arbejdet i Hollywood, der bl.a. bragte hende i tæt samspil med selveste Anthony Hopkins.

- Han er magisk - næsten. Det var virkelig noget at spille sammen med ham. Jeg har ham jo oppe på en piedestal, men jeg kunne virkelig kommunikere med ham - og lege. Han har en måde at være til stede på, der gør, at man ikke føler sig mindre værd, siger Sidse Babett Knudsen til BILLED-BLADET.

Mord som forlystelse

"Westworld” foregår i en fremtidsverden, hvor robotter er blevet så livagtige, at man ikke kan se forskel på dem og rigtige mennesker.

Sidse Babett Knudsen spiller chefen for ”Westworld” – en forlystelsespark, hvor der ingen regler er.

LÆS MERE: Sidse Babett Knudsen glæder sig til at spille over for Tom Hanks igen

Mod et beløb kan man gå ind i parken, myrde og voldtage efter forgodtbefindende, men det er ikke til at vide, hvem af parkens ansatte, der er mennesker, og hvem, der ”bare” er robotter.

Serien baserer sig løseligt på en gammel science fiktion-gyser med Yul Brunner fra 1973, der fik den danske titel ”Vestens vilde robotter”.

Læs mere om: