18. aug. 2021
Af Marianne Singer

Signe Lindkvist og kæresten: Kæmpe ændring i familielivet

Signe Lindkvist og Mads Ulrik Holmstrup. 
Signe Lindkvist og Mads Ulrik Holmstrup.
Signe Lindkvist og hendes kæreste Mads Ulrik Holmstrup skal lige nu forholde sig til en kæmpe ændring i deres familieliv.

Sammen med kæresten Mads Ulrik Holmstrup hyggede tv-vært Signe Lindkvist sig forleden ved Christian Stadils store sommerfest på Østerbro i København, hvor der blandt andet blev lanceret en ny champagne.

Og her kunne Signe Lindkvist fortælle, at hun og kæresten lige nu skal forholde sig til en stor ændring i deres familieliv, hvilket allerede påvirkede dette års sommerferie.

Børnene er flyttet

- Vi har været på en dejlig tur i Frankrig, men så har vi også haft den sidste sommer sammen med vores børn, inden de flytter hjemmefra. Min datter er begyndt på efterskole. Og Mads' datter er begyndt på gymnasiet på Herlufsholm skole. Så det var sidste sommer med børnene hjemme, fortalte Signe Lindkvist, der er mor til 16-årige Karla My, mens Mads Ulrik har to døtre fra et tidligere forhold.

https://imgix.billedbladet.dk/copy_of_copy_of_karlaogsigne_1.jpg
Signe med datteren Karla My sidste år.
Foto: Krestine Havemann

I skole med prins Christian

Dermed er Mads Ulriks datter nu på samme skole som prins Christian.

Signe Lindkvist kender Christian Stadil fra dengang, de begge medvirkede i "Stjerner på slottet" og sidenhen har de haft et nært forhold.

Læs mere om: