24. aug. 2013
Af Jan Bergman

Signe Lindkvist på kæresteferie

Mads Ulrich Holmstrup og Signe Lindkvist.
Mads Ulrich Holmstrup og Signe Lindkvist.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
- Det var vores første kæresteferie nogensinde., afslører Signe Lindkvist om sin sommerferie med kæresten Mads Ulrick Holmstrup.

Når man som Signe Lindkvist sætter karrieren højt, kan det ofte være svært at få tid til det med kæreste. Det har TV-værten måtte sande.

Og for første gang i flere er år det endelig lykkedes signe at finde tid til at holde rigtig ferie – og det har bestemt smittet postivt af på forholdet, afslører Signe Lindkvist over for Se og Hør.

Som kæreste til Mastiff-direktøren Mads Ulrick Holmstrup er tid en mangelvare og det er ikke altid den bedste recept på et sundt forhold. Men det har Signe og Mads ændret på.

- Jeg har rent faktisk holdt sommerferie i år. Det er første gang i seks år, for jeg plejer at lave cirkus om sommeren. Jeg har været på kæresteferie på Korsika og familieferie på Ibiza. Så jeg har holdt fuld sommerferie, fortæller hun til Seoghør.dk.

- Det var vores første kæresteferie nogensinde. Jeg har aldrig været sammen med min kæreste i mere end fire dage af gangen, så det var ny rekord. Vi var sammen i en hel uge. Det var simpelthen så vidunderligt – vi levede bare af kærlighed og rosevin, afslører Signe Lindkvist og kan næsten ikke holde op med at smile af bar lykke.

For Signe og Mads fik kærligheden atter nye og gode vilkår og forholdet, der nu kører på tredje år, fortsætter med fornyet styrke for parret.

Læs mere om: