17. maj. 2010
Af af Liz Rørsig

Signe Lindkvists skilsmisse var lige så god som brylluppet

Signe Lindkvist
Signe Lindkvist
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Hun er vært på Høvdingebold, hun er lykkeligt skilt og mor til et kæmpebarn - og så er hun helt sin egen!

- Hvis jeg brændte varm på en italiener, og han inviterede mig til Napoli, ville jeg flytte på stedet. Sådan er jeg, siger Signe, der dog trofast har boet på Vesterbro i 10 år. Hun forsøgte sig i to år med en afstikker til Hareskovby sammen med eksmanden, Thomas Nordkvist.

- Jeg prøvede villa, Volvo og pelargonier, og jeg foretrækker klart stramme cowboybukser og stenbroen, forklarer Signe, der blev skilt fra sin mand for to et halvt år siden. - Vi var kærester i otte år og oplevede vidunderlige ting sammen. Men til sidst voksede vi fra hinanden, og badekarret var tømt. Det var en lykkelig skilsmisse. Jeg var lige så lykkelig, da jeg blev skilt, som da jeg blev gift. Det er en god ting i livet at turde sætte sin elskede fri. Thomas har nu fundet en kæreste, som jeg arbejder tæt sammen med, og hun og jeg har det virkelig godt sammen. Vi bliver kaldt for hippiefamilien. Sammen har de tidligere ægtefolk datteren Karla My på fem år.

- Hun er skøn - siger jeg, den glade og stolte moder! Hun ligner mig, dog er jeg kun 1,56 meter høj, mens hun er et kæmpebarn. Hun er allerede 1,25 meter og bruger størrelse 31 i sko. Derfor har vi fået en hylde med fælles strømpebukser og kjoler, som vi begge kan passe. Det er bekvemt, for jeg køber i forvejen tøj i børnetøjsafdelingen, smiler Signe.

Læs mere om: