Mandag, 24. juni 2013 - af Malan Joensen

Silas Holst: Rendyrket, borgerlig idyl

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Danseren har købt sommerhus med sin forlovede

Danseren Silas Holst, der skal giftes den 1. juli, er jublende lykkelig for at have fundet lykken med sit livs udkårne Johannes Nymark.

I et interview til Ekstra Bladet fortæller den kommende brudgom, at kærligheden og det nye liv er ”borgerlig idyl”.

- For mig har det seneste år været utroligt. Der er sket så meget, at jeg næsten ikke selv kan følge med. Det har været en revolution i forhold til min hidtidige livsførelse, og jeg har nydt hvert sekund. Da jeg blev kæreste med Johannes, vidste jeg, at jeg var kommet i hus. Aldrig har jeg været i et forhold, hvor jeg i den grad har følt mig tilpas, og hvor jeg konstant blev mere glade og tryg for hver dag. I sommer blev vi forlovet, og nu skal vi giftes om en god uge. Det giver mig en helt ufattelig lykkefølelse, fortæller Silas Holst til avisen.

- Pludselig blev det klart, at vi skulle flytte sammen. Men så skulle vi jo også liiiige have solgt begge vores tidligere lejligheder og finde en ny i fællesskab. Det lykkedes, og vi bor skønt nu. Det er rendyrket, gammeldags, borgerlig idyl, og for at det ikke skal være løgn, har vi også købt et sommerhus nu. Så kan man vist ikke blive mere etableret som par, tilføjer han grinende.

- Der er intet smart eller moderne over vores hus, fortæller Silas Holst om huset, der ligger i Brøndby.

- Vi ønskede os noget originalt, og det har vi fundet. Det er virkelig gammeldags og helt vores smag. Her kan vi så sidde og drikke rødvin og spille canasta i tosomhed eller med vennerne. Kan det blive meget bedre? tilføjer han.

Silas Holst danser i øvrigt ikke med i efterårets ”Vild med dans”, fordi han spiller hovedrollen i musicalen ”Crazy for You” i stedet for.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden