28. sep. 2015
Af Stine Schou

Silas Holst skadet

Silas Holst er skadet i øjeblikket
Silas Holst er skadet i øjeblikket.
Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Silas Holst er kommet så slemt til skade, at han måtte udgå fra "Grease"-forestillingen.

Silas Holst tunerer i øjeblikket rundt med musicalen "Grease", og succesforestillingen plejer at forløbe som smurt.

Men da han lørdag skulle på scenen i Aalborg Kongres og Kultur Center og danse til nummeret Shakin' at the highschool gik det galt, skriver Silas på sin blog.

Silas Holsts fod sad fast

"Undervejs i koreografien skal drengene glide gennem pigernes ben og under pigerne og ende foran dem. Jeg danser under nummeret med Rizzo – og da jeg satte af og hoppede ned for at glide sad min fod fast i gulvet.
Problemet var bare at det gjorde resten af min krop ikke. Kroppen fortsatte ned og under, men min fod sad fast..!", forklarer danseren.

"Og da jeg kravlede mig frem (på den mest uelegante måde) kiggede jeg baglæns på min fod og så den sad omvendt!! Skoens sål pegede opad mod mig..?!? 180 grader forkert…????", fortæller han på bloggen.

Måtte på hospitalet

Silas Holst skriver videre, at han derfor måtte udgå af forestillingen. Efter en tur på hospitalet stod det klart, at han har fået en kraftig forstuvning og forvredet nogle ledbånd.

Derfor er han nu hjemme i København, hvor han plejer sin forslåede fod.

"Det går stille fremad - her til aften kan jeg støtte på den. Jeg knokler for at blive klar til forestilling i Randers på søndag", skriver Silas i en mail til BILLED-BLADET søndag aften.

Læs mere om: