18. jan. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst træner baby-løft med Maggie My

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Træningen til ”Dirty Dancing” er i fuld gang, men Silas Holst træner videre derhjemme sammen med sin snart fire måneder gamle datter.

26. februar er der premiere på ”Dirty Dancing” i Tivolis Koncertsal.

Billetterne er revet væk på rekordtid, og forventninger er tårnhøje.

Ikke mindst til Silas Holst, der spiller hovedrollen som Johnny Castle.

Silas Holst har sin egen baby

Mathilde Norholt, der i 2013 blev nummer fem i ”Vild med dans” sammen med Thomas Evers Poulsen, spiller den kvindelige hovedrolle, som Frances Houseman – også kaldet Baby.

Hjemme i Brønshøj har Silas Holst sin helt egen baby.

Nemlig datteren Maggie My, der 20. januar fylder fire måneder.

Silas Holst løfter Maggie My

Og når farmand-Silas er hjemme fra de mange, lange prøver – ja så øver han videre med Maggie My.

Hun har nemlig lige alderen, hvor hun synes, det er en fest at blive løftet højt op i luften – og i ”Dirty Dancing” er det afsluttende højdepunkt netop, det løft Johnny Castle skal lave med Frances ”Baby” Houseman.

”Øver løftet med BABY – den kommer til at sidde i skabet”, skriver Silas Holst på Facebook sammen med et foto, hvor Maggie My svæver over hans hoved.

Louise Mahnkopf passer barsel

Lille Maggie My agerer gerne dubbing og hendes anden far, skuespiller Johannes Nymark, der er gift med Silas, har en rigtig dubbing-rolle.

”Jeg dubber denne flotte fyr i Disnyes nye Cinderella – eventyret om Askepot”, skriver Johannes Nymark på sin Facebook sammen med et foto af Richard Madden som prinsen i Askepot-filmen, der har dansk biografpremiere 12. marts.

Og lille Maggie Mys mor, Louise Mahnkopf, der bor på 1. salen i den farverige families fælles hus i Børnshøj – ja, hun passer sin barsel.

BILLED-BLADET har tilladelse til at vise billederne herunder af Silas Holst, der øver løft med Maggie My og Johannes, der hygger med lille Maggie My.

SE BILLEDERNE: Silas Holsts og Johannes Nymarks flotte børneværelse.

https://imgix.billedbladet.dk/silas1_0.jpg
Foto: Privat
https://imgix.billedbladet.dk/silas2.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: