28. sep. 2011
Af af Hanne Rask

Skiulykke har kostet Line Baun Danielsen mange penge

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten Line Baun Danielsen har været uarbejdsdytgtig i en stor del af regnskabsåret, og det kan mærkes i hendes lille firma.

Line Baun Danielsen kan være glad for, at hun har fået fast job som vært på TV 2 Lorry. Hun er nemlig netop kommet ud af året med et underskud i sit kommunikationsfirma, LBD Kommunikation ApS, på 32.283 kroner efter skat. Det skriver Erhvervsbladet.

Line Baun, der for nogle måneder siden også startede iværksætter-portalen Ready-Set-Grow.biz, forklarer sit underskud med, at hun i starten af 2010 kom alvorligt til skade under en skiferie i Østrig. Line Baun pådrog sig en hjerneblødning og brækkede næsen og kindbenet. Selv om hun slap fra ulykken uden varige mén, havde ulykken alligevel eftervirkninger, der gjorde, at Line Baun i perioder var uarbejdsdygtig, og altså af den grund endte året med et negativt driftsresultat.

Hun har forventninger om et bedre 2011, men kommer næppe op på det overskud på godt 100.000 kr., som hendes firma leverede i 2009. Nu har den tidligere TV 2-vært nemlig fået fast job som studievært på TV 2 Lorry og har knap så meget tid til kommunikationsopgaver i sit firma.

Læs mere om: